Bevako Truck Hydraulics werkplaats

WERKPLAATS

Bevako Truck Hydraulics is gevestigd in een modern bedrijfspand op Bedrijventerrein de Ruyven in Delfgauw. Via de A13 of N470 zijn wij direct voor u bereikbaar!

Wij hebben ruim 1500 m2 bedrijfsruimte beschikbaar voor het opbouwen van nieuwe systemen of onderhoud en reparatie aan bestaande systemen. De ruime toegangsdeuren, in combinatie met een vrije hoogte van meer dan 6m, maken efficiënt werken aan uw systemen goed mogelijk. Met 6 bovenloop kranen die over de hele breedte van het pand beschikbaar zijn, kunnen onze medewerkers veel werkzaamheden volledig zelfstandig uitvoeren.

Mocht het onverhoopt zo zijn, dat wij onder uw vrachtwagen werkzaamheden moeten uitvoeren, dan beschikken wij over 4 verrijdbare hefpoten waarmee we uw vrachtwagen omhoog kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij goed en veilig onder de vrachtwagen werken.

Veel van onze werkzaamheden kunnen wij voorbereiden en bij externe leveranciers bestellen. Toch prijzen wij ons dagelijks nog gelukkig dat wij beschikken over een eigen kantbank, hydraulische schaar, plasma snijder, zaagmachines en draaibank, waarmee wij diverse onderdelen of aanpassingen direct zelf kunnen vervaardigen in eigen huis.