AUTOLAADKRANEN

Palfinger is dé toonaangevende producent op het gebied van autolaadkranen. Dankzij een zeer breed en modern programma aan autolaadkranen, kan er voor iedere klant een passende kraan worden aangeboden. Palfinger kranen zijn onderhoudsvriendelijk en waardevaster dankzij speciale coating-technologie.

Voor bedrijfswagens tot 3,5 ton is de Palfinger Compact serie (PC) zeer geschikt. De compacte, maar relatief sterke kranen worden veelal gebruikt om licht materiaal en kleine machines aan boord te takelen. Bovendien hoeft er geen motor te draaien tijdens de bediening dankzij de elektrische aandrijving. Dit reduceert de geluidsoverlast en resulteert in een lagere uitstoot van broeikasgassen.

Voor de zware bedrijfswagens staat de PK-serie aan de basis van autolaadkranen in een range van 5 tot 165 ton/meter. De EH/TEC-serie kranen vormen een sterke basis voor efficiënte inzet van de kraan, terwijl de SH-serie dankzij verfijnde technologie en eindloos zwenken het bedieningsgemak van de kraan op grotere hoogte brengt!

De lichte constructie resulteert in een hogere nuttige last. Palfinger staat bekend om de nauwkeurige en vriendelijke bediening van de kraan, waarmee efficiënt en ergonomisch gewerkt kan worden.

VOORDELEN Autolaadkranen

Voorbeelden AUTOLAADKRANEN