Bevako Truck Hydraulics diensten

Bevako Truck Hydraulics

Bevako Truck Hydraulics verkoopt, installeert en onderhoudt hydraulisch aangedreven systemen die op lichte en zware bedrijfswagens worden toegepast. Bevako Truck Hydraulics beschikt over een uitgebreide en complete range aan container afzetsystemen, autolaadkranen, kipper en recycling kranen. Daarnaast leveren wij klantspecifieke laadbakken en kippers.

Officieel dealer van Hammar, Palfinger en VDL

Bevako Truck Hydraulics kiest voor kwaliteit en continuïteit en is officieel dealer van Palfinger Nederland BV en VDL Containersystemen BV. Voor Hammar Sideloaders zijn wij de servicepartner voor de Nederlandse markt.

De langjarige samenwerking met deze fabrikanten vormt een solide basis van onze ruime kennis en ervaring op het gebied van opbouw, onderhoud en storingsanalyse aan de geleverde systemen (producten).

6S principe

Bevako Truck Hydraulics werkt volgens het 6S principe: Samen Slimmer, Samen Sterker, Samen Servicegericht. Wij proberen iedere dag de kennis van onze klanten, leveranciers en medewerkers optimaal te benutten.

Wij streven ernaar om Samen te werken aan Slimmere oplossingen en toepassingen op het gebied van Truck Hydraulics. Het delen van kennis en kunde, maakt onze Samenwerking Sterker met alle betrokkenen. Hiermee streven wij ernaar om geplande en ongeplande stilstand zo kort mogelijk te laten zijn, waarmee wij Samen een hoge Servicegerichtheid bieden.