Kippers en Kipperkranen

Een kraan-kipper-combinatie is zeer geschikt om bulkladingen eenvoudig te verplaatsen en wordt veel gebruikt in de bouw en de agrarische sector. Bevako levert op maat gemaakte Palfinger PN-kippers en Palfinger Epsilon Ti/Tr Kipper kranen.

Een Palfinger PN-kipper kan in diverse soorten en uitvoeringen worden geleverd en wordt in overleg met u geconfigureerd. Zo heeft u keuze in materiaalsoort, materiaaldikte, 2- of 3-zijden kippers, afdeksysteem, Franse achterklep met deuren, knevels, etc. De door u geconfigureerde kipper wordt vervolgens eerst uitgewerkt in een 3D-tekening. Dit geeft u de mogelijkheid om de kipper vooraf te bekijken en eventuele laatste aanpassingen te maken.

De Palfinger Epsilon Ti/Tr Kipper kraan heeft uitgebreide configuratie mogelijkheden en kan daardoor goed worden afgestemd op een eventuele kipper. De kraan wordt veelal geleverd met een hoogsta bediening, met hydraulische bediening of met een radiografische afstandsbediening. Het platform van de hoogsta bediening is in lengte verstelbaar, zodat er een prettige en veilige werkplek kan worden gerealiseerd.

VOORDELEN Kippers en Kipperkranen

Voorbeelden Kippers en Kipperkranen