SERVICE MONTEUR

Korte functieomschrijving
Als service monteur voer je onderhoud en reparaties uit aan autolaadkranen, haakarm-, portaal-, kabel- en kettingsystemen die op vrachtwagens zijn gemonteerd. Deze werkzaamheden vinden veelal plaats in onze eigen werkplaats, maar kunnen in geval van storingen ook op locatie zijn. Je hebt in deze functie te maken met veel afwisseling en uitdaging in de dagelijkse werkzaamheden. Belangrijk is dat je klantgericht, zelfstandig en inventief kan werken.

Profiel

  • Minimaal MTS werk- en denkniveau
  • Kennis van hydrauliek, pneumatiek en elektra
  • Ruime ervaring op het gebied van CO2 lassen
  • Technisch inzicht en interesse
  • Ervaring in het keuren van autolaadkranen strekt tot aanbeveling
  • Zelfstandig, inventief en klantgericht
  • Geen 9-5 mentaliteit

Werkplaats
Bevako Truck Hydraulics is gevestigd in een modern bedrijfspand op Bedrijventerrein de Ruyven in Delfgauw. Via de A13 of N470 zijn wij direct voor u bereikbaar!

Wij hebben ruim 1500 m2 bedrijfsruimte beschikbaar voor het opbouwen van nieuwe systemen of onderhoud en reparatie aan bestaande systemen. De ruime toegangsdeuren, in combinatie met een vrije hoogte van meer dan 6m, maken efficient werken aan uw systemen goed mogelijk. Met 6 bovenloop kranen die over de hele breedte van het pand beschikbaar zijn, kunnen onze medewerkers veel werkzaamheden volledig zelfstandig uitvoeren.

Mocht het onverhoopt zo zijn, dat wij onder uw vrachtwagen werkzaamheden moeten uitvoeren, dan beschikken wij over 4 verrijdbare hefpoten waarmee we uw vrachtwagen omhoog kunnen brengen. Hierdoor kunnen wij goed en veilig onder de vrachtwagenwerken.

Veel van onze werkzaamheden kunnen wij voorbereiden en bij externe leveranciers bestellen, toch prijzen wij ons dagelijks nog gelukkig dat wij beschikken over een eigen kantbank, hydraulische schaar, plasma snijder, zaagmachines en draaibank, waarmee wij diverse onderdelen of aanpassingen, direct zelf kunnen vervaardigen in eigen huis.