Diensten

Reparatie

Bevako is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van container laad- en lossystemen, autolaadkranen, hout- en recyclingkranen. Van huis uit hebben wij een grote ervaring in het repareren van de containersystemen en kranen van onze vaste partners Palfinger, VDL, Translift en Hammar. Daarnaast hebben wij in de loop der jaren ook veel kennis opgedaan met de producten van Fassi, HIAB, HMF, Hyva, HTS/NCH, MKG, etc. Staat uw merk er niet bij? Geen probleem bij ons bent u altijd welkom!

Revisie

Als container laad- en lossystemen, autolaadkranen, hout- en recycling al lange tijd intensief in gebruik zijn, zal het punt bereikt worden, waarop u moet gaan besluiten om een revisie uit te voeren of nieuw te investeren. 
Bij Bevako kunt u terecht voor een gedeeltelijke of complete revisie of overbouw van uw bestaande installatie. Na een grondige inventarisatie van de technische staat van uw installatie, kunnen wij u een passend advies geven voor de toekomst van uw installatie.

Service op locatie

Voor het verhelpen van storingen op locatie, beschikken wij over 2 goed uitgeruste servicebussen. Onze medewerkers staan graag voor uw klaar om uw storing ter plaatse op te lossen.

Verplichte jaarlijkse keuring autolaadkraan

Voor de verpichte jaarlijkse keuring van uw autolaadkraan en hout-of recycling kraan kunt u bij ons terecht. Indien u uitsluitend het eigen voertuig laad en lost, keuren wij u uw kraan op basis van het Palkeur protocol. Dient u kraan gekeurd te worden voor externe hijs- en hefwerkzaamheden, dan bereiden wij de keuring voor en wordt de keuring uitgevoerd door HHC-DRS. Alle uitgevoerde keuringen worden vastgelegd in een keuringsrapport en de kraan wordt voorzien van keuringssticker. Om u tijdig te informeren over uw aanstaande kraankeuring ontvangt u circa 4 weken voor het vervallen van uw keuring, een uitnodiging om uw kraan door ons te laten keuren.

Onderdelenverkoop

Wij beschikken over een grote voorraad courante onderdelen van de door ons geleverde, geïnstalleerde en onderhouden systemen. Via onze verkoopbalie kunt u zelf onderdelen komen afhalen, maar uiteraard is het ook mogelijk om deze telefonisch te bestellen en laten bezorgen.

Hydrauliek service

Voor de reparatie en vervanging van hydraulisch componenten bent u bij ons aan het goede adres. Uit voorraad kunnen wij u diverse hydrauliek pompen, cilinders, cilinderstangen, cilinder pakkingen, hydraulische slangen, etc. leveren.